Mijn naam is Babette Davinia. Je zou kunnen zeggen dat ik een spirituele omme­keer heb gehad van atheïst naar christen, naar priesteres. Van een dogmatische levensvisie ben ik in de vrijheid gerold van mijn eigen spirituele pad. Ik bied nu met veel plezier maancirkels, vrouwencoaching en coaching bij stress- en burn-outklachten in de natuur. Coaching in de natuur doe ik ook voor Liberi Coaching B.V.

Daarnaast ben ik mij gaan verdiepen in Ayurveda, de maan- en menstruatiecyclus, plantmedicijnen, natuurreligie en nog zo veel meer. Want mijn nieuwsgierigheid is mateloos groot! 😉 Ook ben ik de host van de Berkana Rising podcast over vrouw-zijn en spiritueel leven. Ik schrijf voor verschillende tijdschriften en online platforms en eind 2023 is mijn eerste boek uitgekomen: Zon, Maan en Mama: Over de magische reis van vrouw tot moeder. Super leuk!

p.s. de geweldige foto hiernaast is door Anouk Pross gemaakt <3

A priestess has the capacity to channel grace. She is a holder and keeper of the inner flame mysteries. She brings life, grace, and divinity into every aspect of our being. ~Sabrina Lynn~

Mijn Missie

Ik geloof dat we allemaal op weg zijn, niemand heeft alle antwoorden of heeft alles helemaal perfect op orde. Ik ook zeker niet, maar juist dáárdoor begrijp ik des te beter hoe het is om niet te weten welke keuze je moet maken, of wat werkdruk met je doet. Ik heb namelijk een burn-out en depressie gehad. Gelukkig ligt dat nu achter me, maar kan ik wél de lessen van die ervaringen meenemen in mijn coaching. Door in beweging te blijven en te handelen komen we telkens een stapje verder op onze levensweg. Dichter bij onze eigen kern, dichter bij wie we in werkelijkheid zijn. Wandel je mee?

Verbinding

Het is mijn verlangen meer en meer te leven in verbinding met mezelf, de ander en de natuur. Ik voel me gelukkig als ik anderen kan helpen te stralen zoals ze bedoeld zijn te doen. Ik ben getrouwd met mijn lieve man Sam en ik heb een zoontje van anderhalf.

Eerder heette mijn praktijk Walk ’n Act, maar dat voelde na vier jaar ondernemen niet meer passend. Ik was veranderd en mijn focus ook. Mijn onderneming is een verlengstuk van wie ik ben, ik leg er mijn hart en ziel in. Daarom nu dus mijn eigen naam: Babette Davinia – Coaching, Training, Verbinding.

Weetjes over mij

Als je met mij wilt werken is een goede ‘klik’ ontzettend belangrijk. En het is ook fijn mij een beetje te leren kennen. Daar is de vrijblijvende kennismakingswandeling of zoomgesprek voor. Maar dit alvast over mij…

1
Nieuwsgierig

Lang mocht ik niet nieuwsgierig zijn van mezelf. Want dan was ik misschien wel nieuwsgierig naar de 'verkeerde' dingen. Nu weet ik dat dat helemaal niet kan en ben ik ongebreideld nieuwsgierig, zoals een kind.

2
Intuïtief

Ik laat graag mijn intuïtie spreken. Dit geldt zowel in mijn privéleven als in hoe ik te werk ga. Niet al te veel vaste protocollen graag!

3
Transformatie

Ik ben graag constant in ontwikkeling. Zoals het jaarwiel constant doordraait, blijf ik ook in beweging. De libelle staat voor mij voor transformatie. Ook al vind ik dat soms moeilijk, ik probeer het te omarmen.

Meer weten of heb je een vraag?

Stuur me een berichtje!

Ik heb zo’n reis gemaakt om te komen waar ik nu ben. Ik begeleid je graag op jouw eigen reis. Laten we kennismaken tijdens een wandeling óf een zoomgesprek. Voor een wandeling vraag ik een kleine vergoeding (maar doen we vaak ook meteen een fijne oefening!) en een online gesprek is gratis. Zo kunnen we beiden voelen of er een klik is. Jij zit nergens aan vast!

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty