Zon, Maan en Mama: Over de magische reis van vrouw tot moeder

Bestel mijn boek HIER!

Mijn eerste boek is uit! Het heet Zon, Maan en Mama: Over de magische reis van vrouw tot moeder. Hier vind je de samenvatting en de LINK naar de verkooppagina.

Zwanger zijn heeft iets magisch, ís iets magisch! Voor de conceptie heb ik een aantal bijzondere spirituele ervaringen opgedaan die ertoe hebben geleid dat ik zwanger werd. Ik had tweemaal contact met de ziel van mijn kindje vóór ik zwanger was. De tweede keer was haar boodschap heel helder: ze liet me weten te willen komen tijdens onze huwelijksnacht. Dit was nogal een radicale boodschap: mijn partner en ik waren nog helemaal niet aan het nadenken over kinderen. Mijn ervaring was echter zó overtuigend, dat we haar één kans hebben gegeven: alleen die ene nacht zonder anticonceptie. En zo geschiedde: ik was zwanger van onze eerste!

In Zon, Maan en Mama lees je mijn persoonlijke verhaal. Dit verhaal gaat niet alleen maar over rozen. Je leest over de hoogte- én dieptepunten tijdens de zwangerschap en de kraamweken. Het is een eerlijk, open, rauw en kwetsbaar eerbetoon aan een hele bijzondere periode. Het was niet alleen vanwege mijn zwangerschap een bijzondere periode, maar ook doordat de wereld in de winter van 2021-2022 voor de tweede keer op zijn kop stond vanwege de lockdowns en de invoering van het coronatoegangsbewijs. Dit heeft een grote invloed gehad op mijn zwangerschapservaring en ook dát deel ik in mijn verhaal.

 

Daarnaast deel ik oefeningen, overdenkingen, meditaties en uitdagingen die je zelf iedere week van je zwangerschap kunt uitvoeren. Want de reis van vrouw tot moeder is werkelijk magisch! Door wekelijks stil te staan bij het wonder dat in je buik groeit en bewust te zijn van jouw eigen transformatie, leef je bewust toe naar jouw bevalling én daarna. Ik wens je een magische tijd toe!

Met in het voorwoord het perspectief van mijn partner, want voor een man is het ook nogal een reis!

 

Meditaties

De meditaties die in het boek staan heb ik voor je opgenomen. Je vindt ze hier.

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty