She who brings harmony

Do you see this woman dancing with life, being fully aligned? Vertical as well as horizontal. The vertical line stands for her connection with Father Sky and the horizontal line for her connection with Mother Earth. This woman is here to bring balance and peace. To let people experience that being connected to ourselves is all that matters. As within, so without.

For a long time, she felt stuck in her own silence. Not knowing how to express herself. Listening to the voices in her head that she should show up more, be louder, speak more like the rest. Until she discovered that this silence is her gift. That she can give expression to her inner voice in any way that feels natural to her. Trough dance, trough sacred touch, trough ritual. When the harmony returned within herself, it brought a great energetic shift for the world around her. She now knows her medicine is unique and can’t be compared to anyone else's.

Foto: Goddess Photography
Tekst: Elly Ariella

 

Being connected to ourselves is all that matters.

Lees op deze pagina over de drie nieuwe trajecten die ik vanaf 2024 aanbied:
Inner Harmony traject (3 maanden)
Dancing With Life traject (6 maanden)
Earth Mother traject (9 maanden)

En daarnaast ook de outdoor coachtrajecten bij stress- en burnout en EMDR 

Inner Harmony traject (3 maanden)

1:1 coaching voor vrouwen
Je leert jezelf beter kennen en ontdekt jouw eigen ritmes. Die zijn vaak anders dan onze maatschappij van ons verlangt, dus hoe ga je daarmee om? Hoe verbind je je weer met jezelf, de ander en de natuur? Samen gaan we op onderzoek uit, zowel buiten in de natuur, als vanuit je eigen woonkamer.

Het Inner Harmony traject past bij jou als je het gevoel hebt jezelf een beetje te zijn kwijt geraakt. Je leeft op de automatische piloot of hebt het gevoel vooral voor anderen te zorgen en niet voor jezelf. Je wilt weer thuiskomen bij jezelf en leven in verbinding met jouw eigen ritme. We gaan kijken naar wat de maancyclus je kan leren en – als je die hebt – jouw eigen menstruatiecyclus. We gaan actief op zoek naar jouw vrouw-zijn en wat dit voor jou betekent. Hoe kan je meer en meer jezelf worden, zonder al die ballen in de lucht te hoeven houden?

Na drie maanden voel je weer: dit ben ik. Ik lééf! Je krijgt vertrouwen in jezelf, leert je eigen pad te bewandelen, onafhankelijk wat mensen daar van vinden, en je gaat staan voor wie jíj bent. Een unieke, prachtige vrouw!

Wat krijg je?

3 live sessies in het bos
4 zoom sessies
Onbeperkt toegang tot mij via Signal. Voor al je vragen, om te sparren, te delen…
1x cacaoceremonie
Gratis deelname aan alle online maancirkels gedurende jouw traject
Optioneel 3x deelname aan de fysieke maancirkels (indien er nog plek is), mag ook buiten de duur van je traject plaatsvinden.

Jouw investering in jezelf

Je investeert voor dit traject 2299 euro in jezelf. Uiteraard mag je dit in delen betalen, neem hiervoor contact met me op. Twee keer per jaar bied ik een traject aan voor een flink gereduceerd tarief, omdat ik wil dat vrouwen die minder te besteden hebben óók deze unieke kans krijgen mee te doen. Voel jij een JA, maar twijfel je vanwege de kosten? Neem dan echt even contact met me op!

Dancing With Life traject (6 maanden)

1:1 deep dive coaching voor vrouwen
We gaan de diepte in! We beginnen met dezelde basis als bij het Inner Harmony traject van drie maanden, maar we gaan nog veel meer terug naar de kern van wie jij bent en wat je op deze wereld te brengen hebt. Samen gaan we op onderzoek uit, zowel buiten in de natuur, als vanuit je eigen woonkamer.

Het Dancing With Life traject past bij jou als je nu écht klaar bent voor transformatie. Je hebt het gevoel jezelf niet een beetje kwijt te zijn, maar je bent jezelf volledig kwijt. Te lang heb je ingespeeld op de verwachtingen van anderen, ten koste van jezelf. Je herkent jezelf in de pleaser: degene die het anderen altijd naar de zin probeert te maken.

In dit traject ga jij leren de regie weer te pakken over je eigen leven. Dat kan heel spannend zijn en je zult jezelf tegen gaan komen. Je schaduwkanten worden naar het licht gebracht. Maar jij voelt dat daar nu de tijd rijp voor is. Je wilt weer voelen dat je lééft en dat je kunt ‘dansen met het leven’. Door de reis die je in deze zes maanden maakt, keer je weer terug naar innerlijke balans en harmony. Zo kan jij jouw eigen medicijn gaan uitdragen.

Wat krijg je?

4 live sessies in het bos
8 zoom sessies
Onbeperkt toegang tot mij via Signal. Voor al je vragen, om te sparren, te delen…
2x cacaoceremonie
Gratis deelname aan alle online maancirkels gedurende jouw traject
Optioneel 6x deelname aan de fysieke maancirkels (indien er nog plek is), mag ook buiten de duur van je traject plaatsvinden.

Jouw investering in jezelf

Je investeert voor dit traject 4499 euro in jezelf. Uiteraard mag je dit in delen betalen, neem hiervoor contact met me op.

Twee keer per jaar bied ik een traject aan voor een flink gereduceerd tarief, omdat ik wil dat vrouwen die minder te besteden hebben óók deze unieke kans krijgen mee te doen. Voel jij een JA, maar twijfel je vanwege de kosten? Neem dan echt even contact met me op!

 

Earth Mother traject (9 maanden)

1:1 deep dive mentoring traject voor zwangere vrouwen
Ben je (pas) zwanger van de eerste en wil je deze unieke tijd in je leven écht bewust meemaken? Jezelf werkelijk voorbereiden op jouw nieuwe rol als moeder? Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel? Wil je keuzes maken tijdens je zwangerschap, bevalling én in de kraamtijd die bij jou passen? Je eigen pad durven gaan? Het moederschap omarmen vanuit kracht en vertrouwen, wetende dat het ook écht niet altijd over rozen gaat? Samen gaan we op onderzoek uit, zowel buiten in de natuur, als vanuit je eigen woonkamer.

Waarom 9 maanden?

Omdat ik de duur van een zwangerschap als een magische tijdsperiode zie. Die tijd heeft je lichaam niet alleen nodig om een nieuw mensje te doen groeien, maar jíj hebt het ook nodig om je mentaal, emotioneel en spiritueel voor te bereiden. Voor én na je bevalling loop ik dus een periode met je op en mag je me álles vragen.

Het Earth Mother traject past bij jou als je jouw transformatie van vrouw tot moeder wilt omarmen. Je kunt beginnen tussen de 5 en 32 weken zwangerschap. Hoe eerder je begint, hoe meer het draait om de zwangerschap zelf. Hoe later je start, hoe meer tijd er na je bevalling zal zijn om het traject verder te gaan met het moederschap.

In dit traject ga jij ontdekken wie je bent als moeder, maar allereerst vooral wie je bent als vrouw. Want je wordt moeder, maar je bent er zelf ook nog!  Door de reis die je in deze negen maanden maakt, leer je jezelf omarmen, accepteren en liefhebben, juist ook met je schaduwkanten en de moeilijke stukken in jezelf. Wie ben jij nou werkelijk en wat heb jij de wereld te bieden? Wat heb je je kindje te bieden? Hoe stap je bewust in het ouderschap? Het komt allemaal voorbij in het magische Mother Earth traject.

Wat krijg je?

3 live sessies in het bos
9 zoom sessies
Mijn boek ‘Zon, Maan en Mama: Over de magische reis van vrouw tot moeder’
Onbeperkt toegang tot mij via Signal. Voor al je vragen, om te sparren, te delen, van je af te kletsen…
1x cacaoceremonie (met lichtere dosis cacao dan normaal)
1x hulp en begeleiding bij het organiseren van een belly blessing met de vrouwen die dicht bij jou staan
Al mijn persoonlijke tips en trics voor tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd
Gratis deelname aan alle online maancirkels gedurende jouw traject
Optioneel: 6x deelname aan de fysieke maancirkels (indien er nog plek is), mag ook buiten de duur van je traject plaatsvinden.

Jouw investering in jezelf

Je investeert voor dit traject 4999 euro in jezelf. Uiteraard mag je dit in delen betalen, neem hiervoor contact met me op. Twee keer per jaar bied ik een traject aan voor een flink gereduceerd tarief, omdat ik wil dat vrouwen die minder te besteden hebben óók deze unieke kans krijgen mee te doen. Voel jij een JA, maar twijfel je vanwege de kosten? Neem dan echt even contact met me op!

Veel gestelde vragen

Geef me nog even de tijd deze toe te voegen. Met het uitkomen van mijn boek op 13 december is het erg druk geweest 😉 Maar al heb je een vraag, stel me die vast en ik beantwoord hem graag!

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Zowel voor het Inner Harmony, Dancing With Life en Earth Mother traject nodig ik je graag uit voor een (gratis en vrijblijvende) online of telefonische kennismaking, zodat we samen kunnen kijken of één van deze trajecten bij je past. Neem hier contact met me op!

Stress- en burn-out coaching

Naast de drie uitgebreide trajecten hierboven, bied ik outdoor coaching bij stress- en burn-out klachten. Mijn praktijk is buiten. Omdat je daar zoveel meer ruimte ervaart. Frisse lucht. Ruimte om te ademen en ontspannen. De wind waait door je haren, misschien wel de wind van verandering? We gaan samen letterlijk op pad om de weg terug te vinden naar meer balans in je leven, zodat je weer met energie aan de slag kunt (met welke bezigheden of werkzaamheden dan ook). Dit is voor jou als je merkt dat je vage lichamelijke klachten hebt die waarschijnlijk het gevolg zijn van te veel stress. Je kunt denken aan stijve schouders, buikpijn, hoofdpijn of last van je darmen. Heb je het gevoel geleefd te worden en voel je je vaak overweldigd? Vaak is stress een gewoonte geworden, een ingesleten patroon. Daarom kan het even duren voor je er vanaf bent, en je zult je ook actief in moeten zetten om er iets aan te doen. Ik bied daarom twee trajecten aan met een duur van zes of acht sessies in de natuur

EMDR

Vanaf december 2023 biedt ik ook EMDR aan binnen mijn coachtrajecten, omdat ik vanaf dat moment gecertificeerd ben. Wil je weten hoe EMDR werkt, kijk dan eens dit filmpje. EMDR wordt veelal tussen vier muren uitgevoerd met het volgen van de vingers van de therapeut of met een lichtbalk waarbij je met je ogen een bewegend lichtje volgt. Er is veel onderzoek naar gedaan en het blijkt effectief bij allerhande klachten, niet alleen bij trauma.

Maar wist je dat de grondlegger van EMDR Francine Shapiro is, die tijdens een wandeling in een park bij toeval ontdekte dat oogbewegingen haar negatieve emoties die ze had bij een aantal nare herinneringen deden afnemen? Van oorsprong komt EMDR dus voort uit de buitenlucht. En laat dat nu heel passend zijn bij mij als wandelcoach. 😉 Het cirkeltje is rond. Buiten laat ik je ofwel met je ogen mijn vingers volgen, ofwel je kijkt snel van links naar rechts langs het bospad terwijl we wandelen.

Ik bied geen losse EMDR sessies aan. Het is geen ‘quick fix’. Je kunt EMDR krijgen binnen mijn trajecten van acht sessies. Op deze manier ontstaat een goede bedding rondom de EMDR sessies. Je kunt een kennismakingswandeling met me plannen om te zien of EMDR voor jou geschikt is en of mijn werkwijze bij je past.

Praktisch


Kennismakingswandeling (45 minuten)
Voordat je een wandelcoachtraject wilt gaan doen bij mij, wil je waarschijnlijk eerst eens kennis met me maken. Voor effectieve coaching is namelijk een goede ‘klik’ met de coach van belang. Voel je je op je gemak, spreekt mijn manier van werken je aan? Na een persoonlijke wandeling kun je dit veel beter inschatten dan na alleen het lezen van een website. Daarna besluit je of je een van de trajecten wilt gaan doen. De kennismakingswandeling kost 25 euro. Wil je buiten Ede wandelen? Dan reken ik reiskosten.

Wandeltrajecten
Ik bied twee trajecten aan. Je kunt kiezen tussen een traject van 6 of 8 wandelingen. Het streven is om jezelf weer op de rails te krijgen na die 6 of 8 wandelingen, zodat je het vervolgens zelfstandig verder aankunt. In overleg kunnen we uiteraard altijd verlengen als jij denkt dat dit nodig is.

6 Wandelingen 8 Wandelingen
Met 6 wandelingen kan ik je al prima op weg helpen Met 8 wandelingen net wat meer verdieping en extra oefeningen
Verschillende oefeningen en creatieve werkvormen om met
jouw vraag aan de slag te gaan
Verschillende oefeningen en creatieve werkvormen om met
jouw vraag aan de slag te gaan
Standaard in Ede (elders
mogelijk, bijkomende reiskosten)
Standaard in Ede (elders
mogelijk, bijkomende reiskosten
Elke sessie is ongeveer 1.5 uur Elke sessie is ongeveer 1.5 uur
Een notitieboekje voor onderweg Een notitieboekje voor onderweg
Na de eerste en laatste sessie een kop koffie of thee achteraf Na de eerste en laatste sessie een kop koffie of thee achteraf
Korting op de sessies Extra korting op de sessies
  Mogelijkheid tot EMDR

Wil je eens kijken of wandelcoaching wat voor je is? Neem contact met me op en we plannen een vrijblijvende kennismakingswandeling in. De kosten hiervoor zijn slechts 25 euro, daarna bepaal jij of je verder wilt of niet.

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty