Online maancirkel voor vrouwen

 

Elke donkere maan een momentje voor jezelf om in te voelen wat je nodig hebt. Je voelt je krachtig en tevreden doordat we samen stilstaan bij wat er in je leven speelt. Wat mag anders? Samen zorgen we voor bewustwording. Je voelt weer dat je lééft en op de juiste weg zit.

 

Hoe fijn is het om dit samen met vrouwen te ervaren. Wat een kracht zit er in sisterhood: elkaar steunen én lol hebben met elkaar. Dit gebeurt tijdens de fysieke maancirkel in Ede. Maar het kan ook online en is daardoor niet minder waardevol of verbindend. een online maancirkel.

Een maancirkel vanuit jouw woonkamer

Er is steeds meer animo voor de maancirkel die ik in Ede geef. Maar ik voel ook het verlangen om te verbinden met vrouwen die niet in de buurt wonen. Online zijn we allemaal met elkaar verbonden, waar je ook zit. En het gevoel van verbondenheid is ook online ontzettend sterk! Bovendien: je hoeft nergens heen. Je zet lekker een kopje thee en kruipt desnoods in pyjama achter je laptop. Het is heerlijk ontspannen. Ik neem je mee in allerlei oefeningen, meditaties, sharingrondes (deelcirkel), beweging en reflectie. Naderhand heb je een gevoel van inspiratie, motivatie en verbondenheid. Dit zijn de komende data:

  • 13 november 2023
  • 21 december (let op: speciale mamacirkel ter ere van het uitkomen van mijn boek! Kosten zijn alleen voor deze cirkel 4,99)
  • 27 december (dat is de volle maan! Meteen lekker een uitzondering ;-))
  • 12 januari (de dag ná donkere maan) 2024
  • 10 februari
  • 11 maart (de dag ná donkere maan)
  • 7 april (de dag vóór donkere maan)

De sessies zijn van 20:00 tot 21:30 uur. De avond zal elementen bevatten die ik ook inzet tijdens mijn fysieke maancirkel. Meditatie en visualisatie. Sharing. Ritueel en verbinding. Dans en beweging. Als je dit spannend vindt mag je altijd je camera uitzetten.

Tegen de tijd van de cirkel voel ik in de energie wat er wil ontstaan. Elke cirkel is dus weer anders.

Kosten

Je kunt meedoen voor 13,13 euro. Iets met het vrouwelijke getal dertien: 13 manen in een jaar, 13 menstruaties in een jaar. Zullen we met 13 zijn in de cirkel?

Meld je aan door een berichtje te sturen met je mailadres en dan stuur ik je de link en overige info. Let’s create some moon magic together!


🌕🌖🌗🌘🌑🌒🌓🌔🌕

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Laat het me hier weten! Hopelijk tot snel!

p.s. Je bent natuurlijk ook welkom je aan te melden voor de fysieke vrouwencirkel in Ede. Zie deze pagina voor alle info! Geef je hiervoor tijdig op, want vol=vol. 😊

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty