Online maancirkel voor vrouwen

online maancirkel

 

De online maancirkel: elke donkere maan een momentje voor jezelf om in te voelen wat je nodig hebt. Je voelt je krachtig en tevreden doordat we samen stilstaan bij wat er in je leven speelt. Wat mag anders? Samen zorgen we voor bewustwording. Je voelt weer dat je lééft en op de juiste weg zit.

 

Hoe fijn is het om dit samen met vrouwen te ervaren. Wat een kracht zit er in sisterhood: elkaar steunen én lol hebben met elkaar. Dit gebeurt tijdens de fysieke maancirkel in Ede (vanaf het najaar in Deventer). Maar het kan ook online en is daardoor niet minder waardevol of verbindend. Daarom: een online maancirkel.

Een online maancirkel vanuit jouw woonkamer

Er is steeds meer animo voor de maancirkel die ik in Ede geef. Maar ik voel ook het verlangen om te verbinden met vrouwen die niet in de buurt wonen. Online zijn we allemaal met elkaar verbonden, waar je ook zit. En het gevoel van verbondenheid is ook online ontzettend sterk! Bovendien: je hoeft nergens heen. Je zet lekker een kopje thee en kruipt desnoods in pyjama achter je laptop. Het is heerlijk ontspannen. Ik neem je mee in allerlei oefeningen, meditaties, sharingrondes (deelcirkel), beweging en reflectie. Naderhand heb je een gevoel van inspiratie, motivatie en verbondenheid. Dit zijn de komende data voor de online maancirkel:

  • 11 maart (de dag ná donkere maan)
  • 7 april (de dag vóór donkere maan)
  • Mei GEEN ONLINE CIRKEL
  • 6 juni
  • 6 juli

De sessies zijn van 20:00 tot 21:30 uur. De avond zal elementen bevatten die ik ook inzet tijdens mijn fysieke maancirkel. Meditatie en visualisatie. Sharing. Ritueel en verbinding. Dans en beweging. Als je dit spannend vindt mag je altijd je camera uitzetten.

Tegen de tijd van de cirkel voel ik in de energie wat er wil ontstaan, dus elke cirkel is weer anders.

Kosten

Je kunt aan de online maancirkel meedoen voor 13,13 euro. Iets met het vrouwelijke getal dertien: 13 manen in een jaar, 13 menstruaties in een jaar. Zullen we met 13 zijn in de cirkel?

Meld je aan door een berichtje te sturen met je mailadres en dan stuur ik je de link en overige info. Let’s create some moon magic together!


🌕🌖🌗🌘🌑🌒🌓🌔🌕

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Laat het me hier weten! Hopelijk tot snel!

p.s. In de zomer/najaar 2024 ga ik een fysieke maancirkel in Deventer starten. Hier ben je uiteraard ook van harte welkom! Zie deze pagina voor alle info! Mocht je interesse hebben, laat het me vast weten! 😊

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty