Maancirkel training

maancirkel training

Living with the Moon jaartraining 2024-2025

Samen gaan we vanaf september 13 manen op reis. Je leert alles wat er komt kijken bij het organiseren van een fysieke maancirkel voor vrouwen. Zowel fysiek als online. We starten met de basics over het houden van een vrouwencirkel, dus je kunt vrijwel direct met je eigen cirkel beginnen! Je hoeft dus niet eerst een heel jaar te wachten voor je van start kunt gaan.

Wat gaan we doen?

Het is een jaartraining (13 manen) om alles te leren over de maancyclus en spaceholden bij maancirkels.
🌕 4 livedagen op locatie, elk seizoen één.
🌖 Minimaal 13 ceremoniële online sessies. Mogelijk meer rond de donkere en volle maan of de jaarfeesten.
🌘 4 e-books (per seizoen).
🌑 Appgroep voor verbinding met de andere vrouwen waar ik ook actief in ben en vragen beantwoord.
🌒 4x gedurende het jaar aansluiten bij mijn fysieke maancirkel in Deventer (zelf te bepalen wanneer je wilt komen).
🌔 Gedurende het jaar nog veel spontane extra’s.

Elk blok van drie maanden heeft een andere energie. We bewegen van jaarfeest naar jaarfeest. we starten in het najaar en pakken Ludgnasadh (1 augustus) daarin nog mee.

De data van de online ceremonies en sessies:

Maandag 2 septemer 20:00-21:30u 🌑
Dinsdag 1 oktober 20:00-21:30u 🌑
Donderdag 14 oktober 20:00-21:30u 🌕
Zondag 1 december 20:00-21:30u 🌑
Maandag 30 december 20:00-21:30u🌑
Maandag 13 januari 20:00-21:30u 🌕
Woensdag 12 februari 20:00-21:30u 🌕
Donderdag 13 maart 20:00-21:30u 🌕
Zaterdag 12 april 20:00-21:30u 🌕
Dinsdag 27 mei 20:00-21:30u 🌑
Woensdag 25 juni 20:00-21:30u 🌑
Donderdag 10 juli 20:00-21:30u 🌕
Zaterdag 23 augustus 20:00-21:30u 🌑

We starten met de basics over het houden van een vrouwencirkel, dus je kunt vrijwel direct met je eigen cirkel beginnen! Je hoeft dus niet eerst een heel jaar te wachten voor je van start kunt gaan 😉

Dit zijn de data van de fysieke livedagen:

7 september 2024 13:15-17:00u
2 november 13:15-17:00u
2 februari 9:15-13:00u
4 mei 9:15-13:00u

Locatie:
In de yogastudio van Gewoon Yoga by Barb op landgoed Oxerhof,
Oxerhoflaan 1
7428 MB Deventer

Investering

Let op: alle genoemde prijzen zijn pilotprijzen. Alleen deze eerste ronde gelden deze prijzen, daarna wordt het de normale prijs.

Jouw investering voor ruim een jaar lang (13 manen) ceremonies, maanmagie en verbinding is 899 euro. Stap je in vóór Ludgnasadh (1 augustus), dan mag je meedoen met de Early Bird prijs van 849 euro.

Tot slot: ik wil dat dit mogelijk is voor iedereen. Gespreid betalen kan natuurlijk altijd, maar als je het écht niet kunt betalen en voelt dat je dit écht wilt doen, stuur me dan even een berichtje. Voor elke zes deelneemsters die zich aanmelden, kan ik het zevende plekje voor een lager tarief aanbieden voor iemand die het goed kan gebruiken.

FAQ

Waarom een training van een heel jaar?

Omdat we samen in een proces stappen.
Omdat we zo alle seizoenen, jaarfeesten en volle manen meemaken.
Omdat zo de cirkel rond is.
Omdat het commitment vraagt zodat je – als je dat wilt – ook echt zelf aan de slag kunt met je eigen cirkel. Wél starten we met de basics van het houden van een vrouwencirkel, dus je kunt vrijwel direct met je eigen cirkel beginnen! Je hoeft dus niet eerst een heel jaar te wachten voor je van start kunt gaan 😉

Is de Living with the Moon maancirkel training wel iets voor mij als ik zelf niet het verlangen voel om een vrouwencirkel of maancirkel op te zetten?

Absoluut! Het is niet nodig om een cirkel op te zetten, je kunt deze training ook puur voor jezelf doen. Je stapt in een veld van energie van vrouwen die allemaal willen verbinden met zichzelf, elkaar, de natuur, de maan. We gaan mooie ceremonies doen, verbinden met de energie van de donkere maan, het eerste kwartier, de volle maan en het laatste kwartier. Je leert ook over de tussenliggende fasen en hoe de maancyclus verbonden is met de jaarcyclus der seizoenen, de menstruatiecyclus, de elementen en windrichtingen en de vrouwelijke archetypen.

Het is een super mooie training die je helpt meer in verbinding te leven met de vrouw die jij ten diepste bent.  Bovendien komen we vier keer in het jaar samen voor verbinding binnen de groep, inspiratie, connectie, verbinding met het betreffende seizoen in meditatie, dans en beweging en creativiteit. Toen ik me net begon te interesseren in de maancyclus had ik gewenst dat een dergelijke training had bestaan!

Dus voel je het verlangen je meer te verbinden met de cyclus in jezelf en in de natuur? Dan ben je van harte welkom bij de Living with the Moon maancirkel training!

Wat is de tijdsinvestering?

De vier fysieke livedagen zijn een dagdeel, daarnaast zullen de online ceremonies gemiddeld anderhalf uur duren. Het is fijn daarbij aanwezig te zijn, maar daarnaast is het echt aan jezelf hoeveel tijd je erin wilt stoppen. Wel of niet voor jezelf rituelen doen met de donkere of volle maan? Wel of niet ook zelf iets opzetten? Wel of niet de e-books doorspitten? Dat is allemaal aan jou ♥️

Waarom heb je deze training opgezet?

Omdat ik een goed bezochte maancirkel in Ede organiseerde en ik vanwege mijn verhuizing naar Deventer ging stoppen. Veel vrouwen vonden dat jammer en wilden eigenlijk graag door blijven gaan. Sommigen voelden ook de roep om deze voort te zetten of zelf iets op te zetten, maar gaven aan de ervaring en de tools te missen.

Ik zie steeds meer vrouwen die het verlangen voelen om aan te sluiten bij een vrouwencirkel of maancirkel. Maar dan moeten er natuurlijk ook genoeg vrouwen zijn die zo’n cirkel aanbieden! Mocht je het ook voelen kriebelen, maar weet je niet zo goed hoe je ermee kunt starten? Dan is deze training wellicht iets voor jou!

Gaat de training sowieso van start?

De training gaat dit jaar van start bij minimaal zes deelneemsters. Als er minder zijn, gaat het niet door in september 2024, maar start ik met een nieuwe groep in maart 2025.

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty